SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Aan of afmelden als lid

Aanmelden bij SV Urk

Vanaf seizoen 2018/2019 is er een wijziging gekomen in de aanmeld procedure voor het lidmaatschap bij SV Urk. Van onze leden wordt namelijk verwacht dat men behalve voetbal ook een bijdrage levert aan het in stand houden van de club d.m.v. een aantal uurtjes vrijwilligerswerk per seizoen voor de club. Op deze manier zorgen we er dan samen voor dat er onder goede condities gevoetbald kan worden en dat de continuïteit van de club gewaarborgd is.
Behalve het 1e aanmeldformulier voor lidmaatschap dient u daarom voortaan ook het 2e aanmeldformulier vrijwilligerswerk in te leveren. Bij het aanmelden voor 18 jaar en jonger kan een (groot) ouder of verzorger deze taak op zich nemen en voor 18 jaar en ouder kan men dit zelf voor zijn/haar rekening nemen.

 Toestemmingsverklaring Sv Urk

Jullie hebben vast al wel gehoord van de AVG, de Algemene Verordening Persoonsgegevens. Dat betreft een Europese wetgeving, die van toepassing is op alle verenigingen, dus ook op Sv Urk. Het gaat dan om het opslaan en het beheren van persoonsgegevens.
Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op internet, website, apps en social media alsmede het clubblad en presentatiegids en andere jubileumuitgaven namens de vereniging te plaatsen. Met deze verklaring vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken, de clausule is opgenomen in het 1e aanmeldingsformulier lidmaatschap.

 

Aanmelden als lid gaat als volgt:

Je download dus één document (let op ongeacht leeftijd en gender) met daarin:

1e het aanmeldingsformulier lidmaatschap
2e het aanmeld formulier vrijwilligerswerk

U vult deze formulieren in en deze kunnen 1 x per maand persoonlijk worden ingeleverd bij de jeugd commissie op maandagavond in de unit van deze commissie (naast de kantine). Ze kunnen je daar ook helpen met het invullen van de gegevens. Hier zal dan een intake gesprek plaatsvinden waarin de twee formulieren worden besproken. Pupillen en Junioren dienen samen met een ouder/verzorger te komen.
De inschrijfdata voor 2019 zijn op 4 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei en 3 juni, telkens op maandagavond om 19:00 uur. Voor eventuele vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Let op: aanmelding en inlevering van deze documenten kan dus alleen op genoemde inschrijfdata en niet digitaal (in verband met een persoonlijk gesprek).

 

 

word-icon
Aanmeldingsformulier


Het afmelden als lid kan als volgt:

Je stuurt een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een brief naar Jan Strijker
In de email of de brief naam, adres, geboortedatum en eventueel team waarin je speelt vermelden.
Ook graag aangeven per wanneer lidmaatschap wordt opgezegd.

Voor vragen kun je bellen met Jan strijker: 06 12815755.

 

word-icon
afmeldingsformulier
Meer in deze categorie: « Kantine Wedstrijdsecretariaat »