SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


16.05.2015

Jubileumreceptie SV URK 75 jaar

In het kader van het 75 jarig bestaan houdt het bestuur op vrijdag 2 oktober a.s. een jubileumreceptie. Hiervoor worden kaderleden, sponsoren en relaties uit de wijde regio uitgenodigd. De receptie wordt gehouden in zaal "Irene". Tijdens deze avond wordt ook het jubileumboek gepresenteerd. De avond begint om 19.30 uur met de ontvangst.

16.05.2015

Feestavond in kader 75 jarig jubileum

Het bestuur heeft nieuwe informatie vrij gegeven over het programma voor het 75-jarig jubileum van onze club. Na afloop van de Familiedag op zaterdag 13 juni a.s. wordt aansluitend een feestavond met live muziek georganiseerd in de kantine op het sportpark. Deze feestavond is uitsluitend voor de leden van Sv Urk. 

 

De oudere  leden krijgen vanaf 18:00 tot 22:00 uur de gelegenheid om het 75 jarig bestaan feestelijk te vieren. Nadere informatie volgt z.s.m.

13.05.2015

Beloftentoernooi op 6 juni a.s.

Op zaterdag 6 juni 2015 organiseert SV URK een bijzonder toernooi in het kader van het 75 jarig bestaan. Het gaat dan om een beloftentoernooi met deelname van teams uit de BVO's. Het toernooi wordt mede georganiseerd om geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren.

Reserveer de datum vast in de agenda.

 

beloftentoernooi

24.03.2015

Zilveren Trawler Toernooi niet naar Urk

Het bestuur van SV URK heeft deze week besloten een van de geplande jubileumactiviteiten af te blazen. Het plan was om het Zilveren Trawler Toernooi, dat jaarlijks in IJmuiden wordt georganiseerd, naar Urk te halen in augustus van dit jaar. Bij nader inzien blijken praktische en financiele reden dit plan te achterhalen. Geen jubileumtoernooi dus op Urk voor het eerste elftal.

Het is nog niet bekend of er een vervangende activiteit wordt georganiseerd. Ook is het nog niet bekend of er nog aanvullende activiteiten voor het 75 jarig jubileum van onze club zijn te verwachten.

03.03.2015

Voorlopig programma 75 jaar SV URK

SV Urk bestaat dit jaar 75 jaar. Een memorabel moment in de clubhistorie. Ter gelegenheid hiervan is een voorlopig programma opgesteld met jubileumactiviteiten. De eerste actie is op 30 mei a.s. Dan vindt een groot jeugdtoernooi plaats voor E en F-pupillen, met deelname van teams uit het hele land. Publiekstrekker is Fc Twente en de geschoute amateurs van Heerenveen, Volendam en Emmen.

 

Op 6 juni staat een toernooi gepland voor selectieteams onder 23 jaar. Naast Urk neemt ook Flevo Boys deel met de onder 23 selectie. Enkele profclubs nemen deel met de onder 19 selectie.

 


Op 13 juni staat de traditionele Familiedag van SVU op het programma. Ook deze dag zal in het teken staan van de 75-jarige historie van SV URK. 

 

Ten slotte is er op 2 oktober 2015 een jubileumreceptie in zalencentrum Irene. Aldaar zal ook het jubileumboek worden uitgereikt.

 

04.01.2014

Gezocht: Oude foto's en materialen

Onlang werd een oproep op de site geplaatst met de vraag om oude foto's en materialen van sv Urk. Dit in het licht van van het 75-jarig bestaan wat er aan zit te komen in 2015. Inmiddels hebben twee oud-gedienden aan die oproep voldaan. Jacob Jenema en Wiebren Faber hebben hun oude SVU-bezittingen beschikbaar gesteld aan de werkgroep, die dit traject gaat begeleiden. Maar daar zijn we er nog niet mee, want er is veel meer dan dit alleen. Met andere woorden, start het nieuwe jaar goed en duik in het archief bij u op de zolder. Met name het materiaal uit de vroegere jaren (zwart-wit periode) is welkom. Mogen wij een klein beetje op u rekenen.

img002

30.11.2013

Gezocht: Oud beeldmateriaal, verhalen en foto's

Sportvereniging Urk werd op 29 juli 1940 opgericht. Dat betekent dat over anderhalf jaar het 75 jarig bestaan er aan zit te komen. Dit lijkt nog ver weg, maar voor dat je het weet, staat het voor de deur. Het Algemeen Bestuur heeft daarom nu al een werkgroep ingesteld, die zich bezig gaat houden met de voorbereidingen op dit feestelijk gebeuren.

En daarbij kan een terugblik naar het verleden niet ontbreken. Deze werkgroep wil aan u een oproep doen om oude foto's, beeldmaterialen en verhalen te verzamelen en beschikbaar te stellen aan deze werkgroep. Met de grootste zorg zal dit door ervaren mensen (van het Urker Volksleven) in het Oude Raathuis worden gedupliceerd. U krijgt dus alle stukken weer retour.

Mochten er nog frisse ideeen of voorstellen bij u leven, die passen binnen de feestelijkheden van dit 75 jarig bestaan, de werkgroep houdt zich aanbevolen. Uw informatie kan worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..