SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


JO17-1

JO17 1

Urk JO17-1 bestaat uit een leuke en talentvolle groep van 14 spelers, waarvan 10 tweedejaars en 4 eerstejaars. In de maanden juni/juli hebben we als groep al een paar trainingen en oefenduels gespeeld om elkaar wat beter te leren kennen en wat vaste afspraken te maken. In het begin van het seizoen zullen de trainingen uit 3 avonden bestaan. Later zal dit teruggebracht worden naar 2 keer trainen.

Op maandag zullen we hoofdzakelijk trainen op standaard situaties en/of spelhervattingen. Pieter van Eerde vult de dinsdag trainingen in. Deze zullen voornamelijk bestaan uit duels, kleine partijvormen en het conditionele vlak. De donderdag trainingen zullen voornamelijk wedstrijd gericht zijn. In het begin van het seizoen zal dit voornamelijk bestaan uit de speelwijze, de opbouw en het verfijnen van de speelwijze.

Een doelstelling betreffende een klassering heb ik niet. Dit ook omdat we de sterkte van de lichting van onze tegenstanders ook nog niet kunnen beoordelen.
De doelstelling die ik wel voor mijzelf heb is om te proberen het team georganiseerd te laten spelen door vaste lijnen er in te brengen zonder daar de creativiteit en eigen inbreng van de spelers eruit te halen.

Ook bij het perfectioneren van de speelstijl en de teamfuncties per linie hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen.

Hoofdtrainer :   Simon Ras
Assistenten:      Meindert de Boer 
Leider:                 Rijke Kapitein


Meer in deze categorie: JO19-1 »

Sponsor JO17-1

sponsor b1