SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


JO11-1

Urk E1

"Vruchten plukken" bij Urk JO11-1

‘Volgend jaar plukken we de vruchten’. Dit heb ik als trainer vorig jaar telkens in de kleedkamer gezegd na weer een dikke verliespartij. De lezer zal zich nu wel afvragen waar ik dat op baseer en dat ga ik natuurlijk proberen uit te leggen.

Het wordt het vijfde jaar dat ik trainer mag zijn van dit ploegje. Dit jaar worden wij JO11-1 genoemd. Ik heb deze jongens eerst drie jaar mogen trainen met de succestrainer Jacob Loosman en sinds twee jaar is Jonathan Kramer mijn mede trainer. 

In deze vijf jaar heb ik erg veel groei gezien bij de jongens; ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Helaas zijn er in deze vijf jaar ook een paar jongens niet meegegaan naar het volgende jaar, maar ik ben van mening dat een club groeit als je het grotere belang ziet dan alleen je eigen ploeg. Het door selecteren is dan ook iets waar ik volledig achter sta. Toch is dit niet makkelijk, vooral niet in de jeugd, want je bouwt als trainer ook echt een band op met je spelertjes.

De afgelopen twee jaar hebben we het zo moeilijk gehad in de competitie, niet doordat we niet kunnen voetballen, maar omdat we tegen allemaal reuzen moesten voetballen. Sommigen hadden zelfs al een beginnende snor en haar op de scheenbenen. Dit jaar zou het anders gaan heb ik al eerder geschreven en met dit vooruitzicht heb ik geprobeerd om de jongens toch gemotiveerd te houden.

En die vruchten plukken dan? Dat komt helemaal goed dit jaar. We zijn door in de beker. De eerste competitiewedstrijd hebben we onnodig verloren en de tweede verdiend gewonnen. We maken er een mooi seizoen van.

Trainer Henri Romkes

BEGELEIDING

Willem Hakvoort

Henri
Romkes
Trainer/leider
Jelle loosman

Jonathan
Kramer
Trainer/leider
Meer in deze categorie: « sportlink SV Urk E2 tegenstanders »

Sponsor E1

Sponsor e1
Werckpost is een familiebedrijf opgericht vanuit een sterke interesse in mensen. Een mens heeft niet alleen cijfermatige waarde, maar veelmeer een menselijke waarde. In deze tijd waarin de mens op zichzelf is gericht en het ‘ik’ erg overheerst willen wij het verschil maken. Met dit in ons achterhoofd zijn wij er trots op om sponsor te mogen zijn en wensen we “onze” grote en kleine voetballers veel succes.