SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


JO11-1

Urk C1

SV Urk JO11-1 al jaren bij elkaar
De spelers van SV Urk JO11-1 kennen elkaar van haver tot gort. In de loop der jaren is het team uitgegroeid tot een (h)echt vriendenteam. Acht van de negen spelers speelden de voorbije seizoenen al samen in F5, F3, F1 en E2. Keeper Jan van den Berg kwam in F1 het team versterken.

De negen en tien jarige Urkers hebben, ondanks hun jonge leeftijd, al het nodige meegemaakt en bereikt met elkaar, in hun voetbalcarrière. Meerdere kampioenschappen, een bekerfinaledag, gewonnen toernooien en oefenwedstrijden tegen Ajax en buitenlandse teams zijn hoogtepunten geweest.

Dit seizoen is SV Urk E1 op eigen verzoek ingedeeld in de sterkste 1e klasse (tevens hoogste niveau waar men bij de JO11 bij ingedeeld kan worden) van Noord Nederland. Het treft dan ook alleen maar tegenstanders van formaat zoals bijvoorbeeld Udiros (de onder 11 jaar van SC Heerenveen), LAC Frisia, GVAV Rapiditas, Be Quick Groningen en Blauw Wit ’34. De doelstelling is natuurlijk om als team en individueel een ontwikkeling door te maken naar een hoger niveau.

Uiteraard gaan we er alles aan doen zo hoog mogelijk te eindigen, maar de realiteit gebiedt wel te zeggen dat normaliter Udiros E1 een maatje te groot zal zijn voor alle andere teams. Daaronder zal het een spannende competitie worden met veel teams die aan elkaar gewaagd zullen zijn. In die strijd zal SV Urk van zich willen laten horen.

BEGELEIDING

Willem Hakvoort

Willem
Hakvoort
Trainer/leider
Jelle loosman

Jelle
Loosman
Trainer/leider
KlaasJanRas

Klaas Jan
Ras
Trainer/leider

Sponsor E1

Sponsor e1