SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


JO13-1

JO13 1
SV Urk J013-1 speelt aankomend seizoen in de 2e divisie D. Het op één na hoogste niveau van Nederland voor D pupillen. Een pittige, sportieve uitdaging dus voor de spelers en begeleiding. De selectie bestaat uit vier eerste jaars spelers (overgekomen uit SV Urk JO11-1), en tien tweede jaars spelers (vijf spelers zaten vorig seizoen al in JO13-1, vier spelers zijn overgekomen uit JO13-2 en één speler komt uit JO13-3). Het team staat onder begeleiding van de trainers Jelle Loosman en Teun van Slooten (beiden voormalig eerste elftal spelers) en de elftalleider/assistent scheidsrechter is Klaas Jan Ras, al jarenlang een betrouwbare steunpilaar bij het jeugdvoetbal.

De doelstelling voor de lange termijn is helder, individueel en als team een ontwikkeling doormaken, waar we de komende jaren op verder kunnen bouwen. Zodat over pak hem beet een jaar of acht/negen een flink aantal spelers (het liefst allemaal natuurlijk) uit dit team onderdeel en een versterking zullen zijn van onze selectieteams bij de senioren. Voor dit seizoen is de sportieve doelstelling verder handhaving in de 2e divisie en zo ver mogelijk komen in de landelijke beker. De poule fase zijn we doorgekomen en in de eerste knock out ronde komen we 11 november thuis uit tegen de profs van SC Heerenveen J013-1, die uitkomen op het hoogste niveau bij de D pupillen, de 1e divisie.

Bij winst wacht de ronde daarna een thuiswedstrijd tegen de winnaar van NEC/FC Oss JO13-2 – Ajax JO13-1. Dromen mag toch! Verder willen we er als team een jaar van maken waarin veel plezier wordt gemaakt met elkaar. Teambuilding zal dan ook een belangrijke plaats in gaan nemen dit seizoen. Te beginnen met een twee daags trainingskamp naar Gorredijk in de herfstvakantie. We hopen u komend seizoen op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen van ons team via onze website. Het team heeft ook een eigen facebookpagina, Urk D één, waar regelmatig foto ’s op staan.

BEGELEIDING

Jan Brands

Jelle
Loosman
Trainer
Jacob kuyt

Teun
van Slooten
Trainer
Johan Loosman

Klaas Jan
Ras
Leider
Meer in deze categorie: « JO15-1 SV Urk C1 tegenstanders »

Sponsor D1


sponsor d1 2