SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


SV Urk 1

Urk 01 - Seizoen 2018/2019
SV Urk is een op 29 juli 1940 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Urk, Flevoland, Nederland. De clubkleuren zijn blauw en wit. De thuiswedstrijden worden op sportpark “De Vormt” gespeeld. Het standaardelftal speelt sinds het kampioenschap in de Eerste klasse (zaterdag 1E) in het seizoen 2013/14 in de Zaterdag Hoofdklasse.

Toekomst
De insteek van Sv Urk is sinds jaar en dag gericht op de amateurstatus, zoals die oorspronkelijk door menigeen was bedoeld, namelijk geen betaalde spelers. Een tweede insteek is om zoveel mogelijk met spelers uit eigen opleiding uit te komen op het hoogst haalbare niveau. Beide aspecten zijn de laatste jaren extra benadrukt vanwege de verworven stabiele positie in de hoofdklasse van het Zaterdagvoetbal.

Verwachtingen/doelstellingen dit seizoen
 Sv Urk keerde in 2014/15 weer terug in de Hoofdklasse. Na een paar moeilijke jaren in gevecht tegen degradatie lijkt op dit moment een positie in het linker rijtje Hoofdklasse B op zijn plaats, daarnaast behoort plaatsing TOTO KNVB Beker tot de mogelijkheden, maar in ieder geval het publiek spektakel bieden.

Trainingen: Maandag, dinsdag en donderdag 19.30-21.00 uur

Selectie
 
westrijden
Meer in deze categorie: Wedstrijdprogamma »

Sponsors Urk 1

sonors kdb
sponsors bangma