SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk 1 start maandag met 1e training voor uitdagend seizoen

Het keurkorps van SV URK start maandagavond 4 augustus om 19.30 uur met de eerste training voor een nieuw en uitdagend seizoen. Een seizoen waarin de terugkeer in de hoofdklasse C centraal staat. Het doel is om voorlopig ook in deze klasse te blijven. Urk doet dat met een selectie die vrijwel gelijk is aan voorgaand seizoen en volledig uit "eigen kweek" bestaat. Een selectie die barst van het talent. Dat talent zal zich moeten doorontwikkelen op hoofdklasseniveua. Een mooie uitdaging voor trainer Rolf de Boer en zijn staf.

 

Naast de hoofdklasse ligt er ook de uitdaging om in de Amstel Cup te stunten. Urk wil wel weer een keer tegen een Jupiler of Erediviseploeg uitkomen. Daarvoor moet men twee ronden tegen sterke tegenstanders overleven. Ook dat is weer een uitdaging voor de Urker voetballers.

 

In de voorbereiding heeft Urk een pittig programma met een tweetal toernooien en natuurlijk de bekerwedstrijden. De spelers staan dan ook te trappelen om weer aan de slag te gaan. Zomerstop is leuk maar het is nog veel leuker als het weer voorbij is. Ook de vaste supporters hebben er weer zin in. Urk gaat er voor!!

Meer in deze categorie: « SV Urk 3 tegenstanders

Sponsor Urk 3

alpha