SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

Urk 2 sluit seizoen af in Tollebeek

Na in het verleden de seizoenen bij Urk 3 op deze wijze te hebben afgesloten, komt een traditie opnieuw tot leven door dit ook te doen met de groep van Urk 2, namelijk een gezellige Barbecue aan de Visarend 4 te Tollebeek. We waren zo goed als compleet enkele gewaardeerde krachten uit de 1e selectie van SV Urk die gedurende het seizoen heel veel hebben meegespeeld, hadden ook de grote afstand naar Tollebeek overbrugd.

Nu is men van mij gewend dat er een aantal prijzen vergeven worden aan het eind van een voetbalseizoen, ik mag dan bij Jannie voor gereduceerd tarief uit haar prijzen winkel enkele prijsjes uitzoeken. Een vijftal prijswinnaars wil ik noemen: Pieter de Boer veroverde er 2 n.l. die van Topscoorder en “koning van de assists” Firat Durmus werd bekroond tot trainingsbeest vanwege de meeste bezochte trainingen. Jelle Kramer won op al die trainingen (83) de meeste slotpartijen en daarmee de donderdagavond competitie. Tot beste speler werd benoemd Peter Romkes onze linksback die het meest constant en op prima niveau zijn wedstrijden afwerkte bij Urk 2.

Dan is er nog een Urk 2 winnaar zonder prijs: Johannes Schrijver, wij zijn als staf van Urk 2 trots op het feit dat een speler onder onze begeleiding doorstoot naar Urk 1 in de winterstop kreeg Johannes de kans en deze heeft ie met beide handen aangepakt lijkt mij, dit willen we uiteraard in de toekomst nog vele malen verwezenlijken. Albert Hoekman kreeg een prijs in de form van een actiefoto met daarop een zeer passende tekst voor zijn hele oeuvre bij SV Urk. Blessures houden Albert noodgedwongen al een tijdje aan de kant, het besluit om te stoppen is daardoor logisch en begrijpelijk…… Albert nogmaals bedankt!
Natuurlijk zijn er ook verliezers c.q. stoppers. Tijdens het seizoen maakten Richard en Harm andere keuzes. Ook Luc maakte het seizoen niet af. Toch ook zij allen bedankt voor hun inbreng!
Tot zover de afsluiting met een leuke jonge groep spelers, volgend seizoen gaat bijna iedereen door, aangevuld met enkele jongens uit O19 zal de gemiddelde leeftijd nog iets zakken waarschijnlijk tot een laagterecord voor Urk 2, maar de uitdaging is dan des te groter om er een goed seizoen van te maken. Als we volgend jaar de missertjes van dit seizoen kunnen voorkomen zit er nog meer in, dan een overigens keurige 3e plaats.
Jan J.

Meer in deze categorie: « Urk 2 bekert regionaal