SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

Piet Hakvoort als trainer terug naar Urk 2

Het algemeen bestuur van sportvereniging Urk maakt bekend dat het duo Rolf de Boer en Jeroen van de Berg volgend seizoen als trainer en assistent-trainer bij Urk 1 betrokken blijven. De huidige assistent trainer Piet Hakvoort heeft te kennen gegeven dat hij graag weer de eindverantwoording wil bij een eigen team. Hij krijgt volgend seizoen Urk 2 onder zijn hoede.

Dat houdt in dat aan het eind van seizoen 2013/2014 afscheid wordt genomen van Arnold Wubs. Zijn vertrek als trainer bij Urk 2 is in goede harmonie en samenspraak vroegtijdig besloten, zodat Wubs ruimschoots de kans krijgt een andere club te zoeken. Binnen Sv Urk is men tevreden over de resultaten van de trainer uit Huizen, echter zijn verblijf blijft beperkt tot een seizoen en de reden hiervoor is.

Bestuurslid Voetbalzaken Klaas Tol hierover: "De keuze was moeilijk omdat ik Arnold Wubs persoonlijk naar Urk heb gehaald. Maar ras vrijwilliger Piet Hakvoort heeft mij te kennen gegeven dat hij voor het nieuwe seizoen graag weer de uitdaging en de eindverantwoording over een eigen team wilde hebben" Urk 2 was daarbij het meest voor de hand liggend omdat hij dit team jarenlang met succes onder zijn hoede heeft gehad.

Sponsor Urk 2

sponsor urk2